#26, een themaloos nummer, wordt gepubliceerd als e-book. De pandemie heeft namelijk ook bedrijfseconomische consequenties, en onze uitgever opperde voor één keer deze vorm. We missen dus het papier, de poëzieposter en de vormgeving van het binnenwerk, maar de inhoud hoeft u niet te missen: dit nummer is te lezen op uw telefoon, tablet of pc, en dus uiterst geschikt voor vakantie in eigen land of elders. Lees hier een wel heel niet-literaire toelichting op de mogelijkheden.

*

E-books zijn te lezen op telefoon, tablet, e-reader en computer. Uitgebreide instructies vind je op het onvolprezen ereaders.nl, maar hier wijzen we je alvast de weg:

  • iPhone of iPad. Klik op het bestand (voor abonnees: onderaan de e-mail), vervolgens op het exit-icoontje rechtsboven, en kies bij de app-icoontjes voor Kopieer naar Boeken (soms zit hij onder ‘Meer’).
  • Telefoon: Android. Gebruik de app Aldiko of Bluefire Reader.
  • Tablet. Gebruik de app iBooks (iPad), of download de app Aldiko of Bluefire Reader (Android).
  • Computer. Gebruik een van deze programma’s: Calibre, Adobe Digital Editions of FBReader. Adobe Digital Editions is hier te downloaden, eenmaal geïnstalleerd kun je het e-book downloaden en bekijken in het programma.
  • E-reader. Download het bestand en kopieer het via de aangesloten USB-kabel naar je e-reader.