KOOP ‘M HIER!

De Revisor #34 is het eerste nummer van een knisperend nieuwe redactie. Voor die gelegenheid vulden we De Revisor met schrijvers, dichters en denkers die (nog) niet gedebuteerd zijn. Deze jonge, glinsterende forellen zwemmen rond in de poel van de Nederlandse literatuur, klaar om de hemel te bestormen. Ze zijn bloot en willen beginnen.

Verwacht het geluid van langsrazende auto’s op snelwegen, assemblages en affirmaties, de ontdekking van een familiegeschiedenis, fonkelende stripperhakken, gezichten die in borden boerenkool veranderen en vakkenvullende contemplaties. Dit zijn de schrijvers waarvan wij denken dat ze de komende jaren niet meer weg te denken zijn. Wees erbij, word overrompeld, dit is het begin.

Met bijdragen van Jasper Albinus, Jori(k) Amit Galama, Iris Dicke, Julia de Dreu, Steff Geelen, Melissa Knollenburg, Wietse Leenders, Alejandro Morellón (vertaling Joep Harmsen), Martin Rombouts, Anne Sanderling, Sayonara Stutgard, Thom Wijenberg en Cécile van Wijnsberge.

We vieren dit nieuw-nieuw-nieuwe nummer met een nieuwjaarsfeest op donderdag 12 januari, vanaf 20.00 in De Kring. Iedereen is welkom, wel graag even aanmelden met een mailtje naar yentl@derevisor.nl.